TetAmor: cada gota conta!

Avui us presento el primer projecte en el que participa Biohappylife, un projecte motivador per fer del món un lloc una mica millor.

Gràcies a una antiga companya de classe tinc l’oportunitat de participar en el projecte organitzat per madresfera i Acción contra el hambre.

IMG-20160606-WA0016

Som un grup de mares bloggers format per: @mimundoconellostres, @mamaosopanda, @colodetrapo, @unamamicrafter, @som6cranks, @mami3.0, @ideasalvacio, @jugandoconduendesyhadas, @lamamanovata, @mispekesmylife i @mjberenguer59.  Ens hem unit per una bona causa: ajudar Acción contra el hambre a promoure la lactància materna a la zona del Sahel  a l’Àfrica.

https://ca.wikipedia.org/wiki/Sahel

 

Tots sabem que la lactància materna té molts beneficis, entre d’altres:

  • Prevenció d’al.lèrgies
  • Potencia els llaços emocionals entre la mare i el fill
  • Augmenta el sistema inmunitari del bebè
  • Prevenció de l’obesitat infantil
  • Potencia el desenvolupament del cervell
  • Disminueix el risc de mort sobtada

Si la lactància materna ja és important en els països desenvolupats inmagineu-vos la importància que té en països on la fam i la desnutrició afecten a 1 de cada 5 nens.

Per tant desde Biohappylife ens hem unit a aquesta causa sense pensar-nos-ho dues vegades!

Com ens podeu ajudar? Doncs molt senzill, fent una donació en aquest link: http://t.co/d6pgngJiOM o https://retos.accioncontraelhambre.org/en/fundraisers/tetamor-dona-una-gota-de-leche-cada-gota-cuenta-y-unete-al-poder-de-la-teta i evidentment compartint, compartint, compartint!!!

Moltes gràcies!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *