Alternativa al iogurt

Quan vam començar la dieta basada en ell llibre “L’enzim prodigiós” una de les dificultats més grans que vam tenir va ser deixar de consumir iogurts. Estàvem acostumats a menjar-ne un al dia i el canvi va ser dur.
Hem anat buscant alternatives i aquesta, n’és una de molt bona.

Gelatina de llet d’arròs i de llet de coco amb coulís de gerds.

2016-05-24 17.18.30

Ingredients:

 • 600 gr de llet d’arròs
 • 400 gr de llet de coco
 • Suc d’agave
 • Gelatina vegana (Agar-agar)
 • Coulís de gerds

En una olla barregem la gelatina amb uns 200gr de llet d’arròs i ho barregem fins que es disolgui. Seguidament hi afegim la llet de coco i la llet d’arròs queens faltava i uns 50 gr de suc d’agave. Aleshores ho escalfem fins que estigui a punt de bullir però que no bulli!

                                                          2016-05-24 18.31.54

Per acabar ho posem formes individuals i ho deixem refredar. Finalment ho posem a la nevera. En el moment de servir-ho la tombem sobre un plat i per sobre li posem un parell de cullerades de coulís de gerds.

I ara a gaudir-ne!

2016-05-25 17.32.10

2 Comments:

 1. Hola guapa! A mi m’han recomanat deixar de prendre làctics, i vaig boja buscant tb una alternativa sobretot al iogurt, doncs llet pràcticament no en bebia. Crec q provaré la recepta, xo hi ha alternativa a la llet de coco? No magrada massa…
  Gràcies!

  • Hola Gemma,

   moltes gràcies per llegir-me!
   Com alternatives podries provar amb llet d’arròs (aquesta l’he provat jo mateixa), d’avena o d’ametlla per exemple. Són gustos més suaus.
   Si t’animes ja em diràs com ha anat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *