El llibre per nens aquest Sant Jordi

IMG-20160321-WA0006

Sant Jordi arriba i els carrers s’ompliran de roses i llibres, somriures i dolces mirades. Com m’agrada aquest dia! Nosaltres el viurem un any més lluny de casa però com cada any el celebrarem amb moltíssima il.lusió perquè, les tradicions quan estàs més lluny de casa, es viuen d’una manera diferent.

Aquest any ja tenim llibre assegura’t per les nenes de casa. Un llibre molt especial ja que tenim la sort de coneixe’n l’autora, l’Anna Marsal.

El llibre “Quin cacau de contes!” és un llibre molt original pensat per a nens de 7 a 9 anys.  Hi trobarem tres històries completament independents on ens sorprendran amb cases barrejades, llibres buits, personatges perduts, una grip molt extranya, llops i altres bèsties i sobretot amb un munt de nens molt valents.

Totes aquestes hitòries i aventures estan acompayades d’ unes il.lustracions originals i dolces de la il.lustradora Elisabet Serra que encantaran a petits i grans.

I per acabar-ho d’arrodonir el llibre també està disponible en format d’àudioconte amb mùsica del compositor igualadí Carles Prat i veu de la mateixa autora.

Un llibre  acabat de sortir del forn que s’estrenarà el proper 21 d’Abril a l’Inquiet (C/de la Torre,36 Igualada)  amb una lectura i un taller per part de l’autora i la il.lustradora. Les places són limitades (http://www.inquiet.cat/activitat/presentacio-conte-quincacau) .

Estic segura que serà tot un èxit!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *