3,2,1….biohappylife!

 

2016-03-07 18.45.51                       2016-03-07 18.46.05

 

Aquí començo a  escriure la primera entrada del meu projecte. Ha estat un llarg camí arribar fins aquí ja que tenia moltíssimes idees dins del meu cap però no trobava la manera de no haver de renunciar a cap d’elles i el més important de tot no haver de renunciar al temps que comparteixo amb la meva familia. Després de molt pensar-hi, de cop hi volta ho tens al davant i ho veus tant clar!

Volia tenir un espai on poder gaudir de tot allò que m’agrada fer, un espai on poder compartir amb altres persones diferents racons de la meva felicitat i per això va sorgir BIOHAPPYLIFE. I per què aquest nom i no un altre?

BIO perquè desde fa uns quants anys a la nostra familia vam decidir consumir productes d’agricultura ecològica i a més a més vam comencar una dieta alcalina. En l’espai BIOGHAPPYRECIPES trobareu receptes i d’altres ajudes que ens han acompanyat en el camí, a vegades no gaire fàcil ,de fer un canvi de dieta com aquest.

HAPPY perquè la felicitat és la clau i el propòsit de la nostra vida i aquesta no és un estat permanent sinó un conjunt de petites coses que ens passen cada dia, com veure un bonic paisatge o un somriure que ens regala algú i que ens van omplint de petits trocets de felicitat, per la que tan sols en podem estar agraits.

LIFE perquè la vida és sens dubte el més important que tenim i després perquè la vida m’ofereix la possibilitat de fer moltes de les coses que em fan feliç, com per exemple les manualitats que trobareu a l’espai BIOHAPPYDIY, tot allò que té a veure amb el repte de ser mare, que trobareu al BIOHAPPYMUMMY, l’espai natural de plantes i flors BIOHAPPYGARDEN o els petits projectes amb la meva màquina de cosir al BIOHAPPYSEW.

Així que això ja està en marxa….3,2,1 BIOHAPPYLIFE!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *